Hvorfor

Kennel Blanding startede for mere end 35 år siden, på baggrund af flere hendelser på forskellige hundeudstillinger, hvor der blev lagt mere vægt på udseenet end på sundhed og temperament. Jeg har set DKK udstede stamtavler på hvalpe, hvor forældrene var kuldsøskene, ydermere var det i tævens 1. løbetid, da den var 9 md. gammel.  
Alle hvalpe vi avler er med henblik på at de er sunde og gode familiehunde, med et godt temperament. Derfor giver vi også garanti imod ALLE arvelige sygdomme, HELE hundens liv. Jeg kender ikke nogle steder hvor man kan få samme garanti, med renracede hund, desværre tankevækkende, at man ikke vil stå inde for sin egen avl. 
Dette betyder at hvis din blandingshund får en arvelig sygdom, får du din egen dyrlæge til at skrive hvad den fejler, samt at det er en arvelig sygdom, og sender med en kopi af kvitteringen til mig, Så vil du få refunderet halvdelen af købsprisen på din blandings hund.
Alle vores blandings hvalpe er robuste, og egner sig godt til at indgå som familiehund, både med og uden børn. De har været meget i hænder, af mange forskellige mennesker, så de er vant til en stor kontakt. De er altid dyrlægekontroleret, ormebehandlet, vaccineret og chipmærket inden aflevering.
For de blandingshvalpe som ikke er gamle nok til at komme hjem til køber endnu, er der besøgstid hver søndag mellem 9.00 - 12.00
Alle vores hvalpe er avlet "ude" Det giver hvalpe, der er langt nemmere at få hjem for køber. Hvalpen er nemlig både renlig, og langt mere robust over for lyde, og ting omkring den, da den allerede har nået at opleve meget, inden der går herfra. De bor i isolerede bokse med varme på, og en stor gård, således at mor lærer dem at man går på WC uden for. Det gør at vi meget tit får tilbagemelding på at hvalpen kun har tisset inde en eller 2 gange og siden været renlig. Her kan man også høre tidligere køberes erfaringer på vores Facebook side, hvor mange gladeligt fortæller om deres erfaring
 
Jeg har efterhånden stor erfaring med blandingshunde da jeg har haft mange forskellige racer gennem årene, så du kan sagtens ringe og få råd og vejledning til hvad der vil passe bedst ind i din familie.
Du kan altid ringe og aftale tid, til at komme og se vores hvalpe, da jeg næsten altid kan indrette dagen så fremvisningen kan passe.
Jeg er meget kritisk over for vores avlshundes temperament. Jeg avler KUN på mine egne hunde, der nøje er vurderet gode nok til at gå i avlen, og hvis deres hvalpe ikke lever op til den standard jeg ønsker, bliver avlshundene taget ud af avlen. Derfor er alle vores hunde med super godt temperament, sunde, og uden sygdomme. Der er en fast dyrlæge tilknyttet min kennel, som laver tjek på alle vores hunde og hvalpe.
 
 
Janne Aagaard | Torpevej 8, 4050 Skuldelev  | Tlf.: 40544427 | pensionhair@hotmail.com